MİDYAT ADLİYESİ
Sözleşmeli Zabıt Katibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför ile Hizmetli Alımı Sözlü Sınav Sonuçları

T.C.
MİDYAT
ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI 

Sözleşmeli Zabıt Katibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför ile Hizmetli Alımı Sözlü Sınav Sonuçları


         Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün  sözleşmeli personel istihdamı sınav ilanı gereğinceMidyat merkez ve mülhakat adliyeleri sözleşmeli personel alımlarında,  sözlü sınav sonuçlarına göre sınavı asil olarak kazanan adayların başvuru esnasında E-Devlet ortamından yüklemiş oldukları belgelerin asıllarını;

Zabıt Katibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför, Hizmetli için;

 

NOT: Başarılı olan adaylar arasında başka bir kuruma atanan veya atama hakkından feragat etmek isteyenlerin bulunması halinde, ivedilikle feragat dilekçelerin yazılarak Komisyonumuz ile irtibata geçmeleri gerekmektedir. (Feragat Dilekçesi )

İstenilen belgelerin, 16/10/2023 günü mesai saati bitimine kadar Midyat Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı Kalemine bizzat teslim edilmesi veya 16/10/2023 tarihinde Komisyon Başkanlığımızda olacak şekilde APS (Acele Posta Servisi) ile gönderilmesi gerekmektedir. 

Evraklarını APS ile gönderecek adaylar; Diploma ve Sertifikalarını bulundukları ilin Komisyon Başkanlıkları veya Cumhuriyet Başsavcılıkları aracılığı ile gönderebilirler. Komisyon Başkanlığımıza gönderilecek evraklar ilgili Adalet Komisyonu veya Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından evrakların asılları görülüp fotokopilerine ASLI GİBİDİR kaşesi basıldıktan sonra gönderilmesi gerekmektedir.  İlanen Duyurulur. 06/10/2023

 “Sınav sonucunun tebliğinden itibaren kanuni bir mazereti olmaksızın istenilen belgeleri teslim etmeyen ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atama iptal edilecek ve yerlerine puan sıralamasına göre yedek adayların yerleştirme işlemi yapılacaktır. ”

NOT: Sorgulamada herhangi bir sorun yaşanmaması adına Google Chrome internet tarayıcısı kullanılması bilgilerinize rica olunur.

EKLER:

Ek-1 Başka Kurum ve Kuruluşa karşı mecburi hizmeti bulunmadığına dair dilekçe.

Ek-2 Güvenlik Soruşturma Formu

Ek-3 Sağlık Beyan Formu

Ek-4 Eş Durumu Dilekçesi

Ek-5 Tercih Formu (Zabıt Katibi  -  Şoför  -  Mübaşir)

Ek-6 Sözleşme fesih durumuna ilişkin beyan formu (Bu form internet sitemizde bulunmakta olup çıktı alınarak doldurulacaktır.)

Ek7 Feragat Dilekçesi

Ek-8 Mal Bildirim Formu

 

Sınav Sonuçları İçin Aşağıdaki Sorgu Ekranını Kullanınız.

 

Sınav sonucunu sorgulamak için tıklayınız.